Salut .
In urma cu 3 saptamani, sunt oprit undeva la tara de catre un politist.
Notivul fiind faptul ca vorbeam la telefon .( nevorbind de fapt !) tineam mana la ureche pentru ca ma durea enorm o masea . politistul realizand ca nu vorbeam la telefon, imi cere actele la control ' negasindu-mi nimic neinregula ,imi opreste permisul si buletinul spunandu-mi sa-l urmez la sectie . La sectie" imi zice ca-mi face proces verbal pentru ca nu purtam centura de siguranta .dar culmea !" o purtam ! dupa ce mi ia datele . ma intreaba daca vreau sa semnez procesul verbal sau sunt liber , inapoindu-mi permisul si buletinul . Unchiul meu fiind martor la scena din sectie .
Astazi imi ajunse acasa procesul verbal . in care sunt sanctionat pentru faptul ca vorbeam la telefon & nepurtand centura de siguranta.
Mentionez ! politistul nu s-a legitimat pana la sfarsitul discutiei din sectia de politie .
Nu am fost de acord cu precesul verbal . si am refuzat sa raman sa semnez .
in procesul verbal nu este nici un martor .
..
Nu-mi permit sa platesc suma de 140 Ron . ma puteti ajuta cu un sfat .sau un model de contestatie . va rog ! :((
..
Contestatia se depune in termen de 15 zile de la comunicare.
In contestatie aratati starea de fapt asa cum s-a intamplat, propunand drept martor pe unchiul dvs.
Amenda circulatie
EduardNec
Buna ziua, am mai scris si acum cateva zile si nu am primit nici un raspuns. Acum am primit si procesul verbal si pot sa spun mai exact ce si cum. Acum 2 ... (vezi toată discuția)