avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda circulatie, contestatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda circulatie, contestatie

Salut! in urma cu o saptamana am fost surprins de un echipaj al politiei nepurtand centura de siguranta . Problema este urmatoarea: In realitate mi-am pus centura in mers si politistul care se afla in masina si nu in strada a vazut asta. in momentul in care mi-a facut semnul regulamentar pentru a trage pe dreapta , purtam centura de siguranta . Pot contesta ?
Cel mai recent răspuns: gabrielaandrei , utilizator 09:00, 10 Iunie 2015
Aveti procesul verbal de constatare a contraventie ?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iunie 2015
gabrielaandrei, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am platit o amenda dar vreau sa contest procesul verbal, mai pot? tedibrik tedibrik am fost oprit pe un drum comunal de politia rutiera deoarece nu-mi functiona faza scurta la farul din dreapta ; politistul mi-a spus ca imi da amenda pt ... (vezi toată discuția)
Am fost amendat pentru ca nu purtam centura de siguranta b_mario77 b_mario77 buna ziua!am luat acum o ora amenda pentru ca nu purtam centura de siguranta.adevarul e ca nu am purtat o...dar,cand am observat agentul de politie adica cam ... (vezi toată discuția)
Proces verbal . 4 pct + 140 lei amenda razvan_l razvan_l Salut . In urma cu 3 saptamani, sunt oprit undeva la tara de catre un politist. Notivul fiind faptul ca vorbeam la telefon .( nevorbind de fapt !) tineam ... (vezi toată discuția)