Buna ziua, am mai scris si acum cateva zile si nu am primit nici un raspuns. Acum am primit si procesul verbal si pot sa spun mai exact ce si cum. Acum 2 saptamani am fost tras pe dreapta de un politist rutier si mi-a dat amenda in valoare de 570 ron pentru ca nu purtam centura de siguranta, nu aveam rovinieta si nu am putut prezenta permisul si buletinul. Problemele sunt urmatoarele:
1) Centura de siguranta o purtam, am si martor, politistul nu mi-a spus nimic de genul asta atunci cand m-a tras pe dreapta si cand a scris PV.
2) Buletinul si permisul le aveam in portofelul care nu-l aveam la mine (i-am explicat, las masina acolo, in 2 minute intru in casa iau portofelul si sunt inapoi, degeaba, parca vorbeam cu peretele)
3) Rovinieta nu aveam, eram pe DN1A in Valenii De Munte, unde locuiesc, deci el m-a tras pe dreapta in centrul orasului si m-a amendat de rovinieta, ca sa ajung la benzinarie nu am pe unde sa merg prin alta parte decat daca as zbura ....
Amenda am platit-o ca sa beneficiez de 50% reducere, dar nu vreau sa las lucrurile asa, pentru ca pe langa suma 235 (50% din 570) RON, mi-a luat si 8 puncte de penalizare (cu toate ca din cate am vazut, pentru centura sunt 2 de penalizare, si restul sunt sanctionate decat cu puncte de amenda). La ce ma pot astepta la contestatie, si care ar fi cea mai buna cale sa o fac? Va rog sa-mi dati un raspuns.
Cel mai recent răspuns:
ynocentta , utilizator
00:06, 8 Februarie 2013