avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1614 soluții astăzi
Forum Activitate sopar

Activitate sopar

Răspuns la discuția Schimbare nume de familie
as mai dori un raspuns va rog. stiu ca procedura dureaza 60 de zile, exista cumva o modalitate de scurtare a termenelor prin plata unor taxe de urgenta?
Multumesc mult pt ajutor
si eu am aceeasi problema, de la serviciu mi s-a emis decizie de suspendare a contractului de munca (ccc) pe o perioada de 23 de luni. sotul meu nu indeplineste conditiile pt acordarea indemnizatiei iar atunci cand am depus actele pt indemnizatie am lasat necompletate rubricile referitoare la el. am inteles ca asta se poate rezolva cu o declaratie, dar cum se poate modifica decizia emisa de catre angajator??? trebuie sa ma duc la ei cu adeverinta de la AJPIS si mi se poate prelungi cu inca o luna concediul???
Răspuns la discuția Schimbare nume de familie
Multumesc mult pentru raspuns, am citit si eu legislatia dar nu eram sigura ca ne putem incadra la litera h
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: fiica mea doreste schimbarea numelui de familie, dupa implinirea varstei de 18 ani. Copilul mi-a fost incredintat in urma divortului si poarta numele tatalui biologic. In prezent eu sunt casatorita cu un cetatean strain, domiciliem in Romania si avem doi copii. Fiica mea doreste sa poarte un nume comun cu ceilalti membri ai familiei, respectiv eu si fratii ei. Este posibila aprobarea acestei solicitari, in conditiile in care actualul meu sot nu are nicio obiectie cu preluarea numelui sau de familie de catre fiica mea? Mentionez ca nu dorim sa demaram un proces de adoptie costisitor si birocratic, ci doar schimbarea numelui pe cale administrativa.