avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Activitate luciaemilia

Activitate luciaemilia

Discuție impozit masina
am vandut masina in 20.12 2015 masina,si radierea s-a facut in 19.01.2016,mai trebuie sa platesc impozit si eu pe anul 2016
Discuție ALOCATIE MINOR
DACA MINORUL A FOST NASCUT IN SPANIA,SI NU A BENEFICIAT DE ALOCATIE,IAR IN PREZENT LOCUIESTE IN ROMANIA,SI AM DEPUS ACTELE PENTRU ALOCATIE,O POATE PRIMI RETROACTIV PE ULTIMII TREI ANI ASA CUM ESTE PREVAZUT
Discuție Blocare cont
sunt pfa,am o datorie acumulata pe cnp(nu pe codul fiscal unde sunt cu platile la zi),am facut cerere pentru esalonare si m-am trezit cu somatia ca in 15 zile sa depun banii sau vor trece la executie silita,si mi-au blocat contul in banca pe persoana juridica,este corect?multumesc
Răspuns la discuția Consilier exclus
MULTUMESC PENTRU RASPUNS
prin casatorie am luat si numele sotuluisi am pastrat si numele de fata,in anul 2006 am divortat si fostul sot a cerut sa revenim la numele anteriare,eu nu am schimbat buletinul ,in 2012 am candidat consilier, si anul acesta a trbebuit sa-mi schimb buletinul,motiv pentru care am fost exclusa din consiliu,desi am instiintat secretara primariei si cosiliul de acest lucru............................a fost corect?,eu consider ca a fost abuz..........,multumesc