avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Activitate sirenna

Activitate sirenna

Răspuns la discuția delegare in strainatate
Multumesc tuturor pentru mesaje. Am specificat din topic: delegare. Insa, se pare ca intr-adevar, nu este un motiv temeinic pentru desfacerea contractului de munca. Ar mai trebui sa existe si alte elemente pana la a se ajunge la asa o masura radicala, mai ales daca sunt invocate niste motive sa le zicem intemeiate.
Răspuns la discuția delegare in strainatate
Multumesc pentru raspuns. Insa intrebarea mea se referea la ce poate sa se intample salariatului daca i s-au comunicat aceste conditii si ele au fost in totalitate dezavantajoase in comparatie cu alti colegi cu pregatire profesionala similara trimisi deja acolo. Este aceasta un motiv intemeiat de desfacere a contractului de munca asa cum este amenintat?
As dori un sfat pentru o cunostinta care a primit o delegatie in strainatate, intr-un loc unde mai lucreaza inca trei colegi de munca. Conditiile in care au fost trimisi ceilalti colegi sunt mult mai avantajoase decat cele in care va lucra cunostinta mea pentru o pregatire profesionala similara si ma refer aici la salarizare, cazare si transport. In consecinta, aceasta a refuzat delegarea si este amenintata cu desfacerea contractului de munca. Intrebarea mea este: ca angajat aflat in acesta situatie, ce poate face pentru rezolvarea in avantajul lui a acestui conflict.