Multumesc tuturor pentru mesaje. Am specificat din topic: delegare. Insa, se pare ca intr-adevar, nu este un motiv temeinic pentru desfacerea contractului de munca. Ar mai trebui sa existe si alte elemente pana la a se ajunge la asa o masura radicala, mai ales daca sunt invocate niste motive sa le zicem intemeiate.
Multumesc pentru raspuns. Insa intrebarea mea se referea la ce poate sa se intample salariatului daca i s-au comunicat aceste conditii si ele au fost in totalitate dezavantajoase in comparatie cu alti colegi cu pregatire profesionala similara trimisi deja acolo. Este aceasta un motiv intemeiat de desfacere a contractului de munca asa cum este amenintat?
As dori un sfat pentru o cunostinta care a primit o delegatie in strainatate, intr-un loc unde mai lucreaza inca trei colegi de munca. Conditiile in care au fost trimisi ceilalti colegi sunt mult mai avantajoase decat cele in care va lucra cunostinta mea pentru o pregatire profesionala similara si ma refer aici la salarizare, cazare si transport. In consecinta, aceasta a refuzat delegarea si este amenintata cu desfacerea contractului de munca. Intrebarea mea este: ca angajat aflat in acesta situatie, ce poate face pentru rezolvarea in avantajul lui a acestui conflict.