avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi
Forum Activitate vasilyck

Activitate vasilyck

Răspuns la discuția Titlu executoriu si somatie ANAF
barbuta a scris:

Buna ziua!

Si eu am primit Titlu Executoriu si Somatie.De fapt am primit 2 somatii intr-o saptamina,fiecare indica alta valoare.Am solicitat si Fisa Fiscala ,...care a aratat alta valoare.
S-a intocmit si dosar de executare.
Mi s-a explicat(dind telefon),ca termenul de executare este dupa 15 zile de la primirea hirtiei de somatie prin posta.Adica poprire pe cont bancar.
De atunci am trimis mail-uri cu solicitare explicatii,dar nu primesc nici un raspuns.

Problema mea este ca sumele debitoare sint platite la zi,dar s-au calculat penalitati,amenzi,dobinzi la sumele din 2010 pina in prezent.
In toti anii din 2010 si pina in 2014 nu am stiut de existenta acestor penalitati,desi am solicitat frecvent fisa fiscala.Nu au fost trecute in nici o fisa..si acum apar toate gramada,fara nici o explicatie...si destul de greu de urmarit atitea sume,si repede.
Nu se face referire la ce sume se refera si nici perioada de penalizare pentru pentru cite zile se aplica!!
As dori sa stiu cit este de legala aceasta procedura!...si ce ar trebui sa intreprind ..pentru a nu mi se bloca contul.Nu stiu care este vina mea!!??

Multumesc mult!!

buna seara!
am o problema asemanatoare.
la societatea la care lucrez a sosit o recomandata care continea somatie si titlu executoriu
pentru ''venituri din amenzi aplicate de institutii specializate'' in valoare de 1500 lei
am rugamintea de a ma ajuta cu o parere...nu am idee despre ce este vorba.
va multumesc anticipat!
o seara buna!