Bună ziua! Dețin un Peugeot 206 din 2004 înmatriculat în România dar circul cu el majoritatea timpului în Franța unde am și locul de munca. Menționez că aici am făcut și inspecția care e valabila 2 ani. Ce fac când intru în România? O mai fac o dată? Suspenda talonul? Mulțumesc anticipat!
Muncesc de un an in franta cu acte adica titlu de sejur 10 ani si contr de munca cu per indetaterminata si vreau sa stiu daca in afara de impozitul care se plateste de pe fisa de salariu mai trebuie sa platesc alt impozit .Merci
mutumesc pentru raspuns!in legatura cu contractul de munca,acesta a ramas la patronul din strainatate pe motiv ca are el grija''si nu am mai vazut nimic si cu acest portal www.onrc.ro nu ma descurc deloc.Puteti sa ma indrumati va rog ptr ca sunt o groaza de chestii acolo si eu nu sunt familiarizat cu ele.multumesc frumos!
Buna ziua!.Am fost trimis de catre o firma din romania sa lucrez in strainatate si dupa doi ani de lucru nu am mai auzit nimic de acea firma.Asta a fost intre anii 2010 -2012 .actele sau semnat rapid si apoi toate legaturile au fost telefonice pentru ca eu sunt din est si firma din vest.Apoi nu mai stiu nimic.Intrebare;Unde pot sa scot un document ca aceasta firma este legala sau ca aceasta firma a avut activitate (legal ma refer)?Daca la adm.financiara cea din orasul meu sau din orasul de unde este firma?Sau pot sa gasesc ceva pe net,pentru ca eu lucrez in continuare in strainatate.In cele din urma vreau sa stiu daca am lucrat legal intre anii2010-2012 Multumesc!
Buna ziua!.Am fost trimis de catre o firma din romania sa lucrez in strainatate si dupa doi ani de lucru nu am mai auzit nimic de acea firma.Asta a fost intre anii 2010 -2012 .actele sau semnat rapid si apoi toate legaturile au fost telefonice pentru ca eu sunt din est si firma din vest.Apoi nu mai stiu nimic.Intrebare;Unde pot sa scot un document ca aceasta firma este legala sau ca aceasta firma a avut activitate (legal ma refer)?Daca la adm.financiara cea din orasul meu sau din orasul de unde este firma?Sau pot sa gasesc ceva pe net,pentru ca eu lucrez in continuare in strainatate.In cele din urma vreau sa stiu daca am lucrat legal intre anii2010-2012 Multumesc!