avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Impozit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Impozit

Muncesc de un an in franta cu acte adica titlu de sejur 10 ani si contr de munca cu per indetaterminata si vreau sa stiu daca in afara de impozitul care se plateste de pe fisa de salariu mai trebuie sa platesc alt impozit .Merci
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 18:03, 16 Martie 2014
Intrucat lucrati in Franta, vi se aplica legislatia fiscala de acolo si e bine sa va lamuriti contactand un contabil de acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare romani in strainatate crisalex crisalex Heeelp!! O societate X romana angajeaza lucratori romani.O societate straina din Europa subcontracteaza lucrari cu societatea romana X. 1. Pe ce baza pleaca ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale administratia financiara Petre Daniel Petre Daniel Buna ziua, am preluat de curand o asociatie de proprietari si am mare nevoie de cateva informatii : Va rog sa ma indrumati in ceea ce priveste depunerea ... (vezi toată discuția)
Randul 38 din declarataia 101 diva_alinutza diva_alinutza Buna ziua, Am si o nelamurire/intrebare.....Avand in vedere ca se considera anul 2010 format din 2 perioade fiscale (01-09.2010 si 10-12.2010) vin si ... (vezi toată discuția)