avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Activitate Aurel_Andrei

Activitate Aurel_Andrei

Cand devine irevocabila o hotarare de divort ? Instanta s-a pronuntat in 2009, dar nu s-a cerut nici pana acum parafa cu devinitiv si irevocabil.
Este in acest timp hotararea doar legala ?

Multumesc de ajutor>
Buna ziua,

Poate sa-mi precizeze cineva norma/ normele legale care mentioneaza zonele protejate ?

Sunt interesat ce lucrari necesita autorizatii speciale in aceste zone ?

Sunt interesat in particular pentru Bucuresti, Sectorul 1, Zona Bazilescu.

Doresc sa cumpar un apartament in aceasta zona si doresc sa ma informez asupra calitatii si legalitatii constructiei in zona mentionata.

Multumesc celor care ma pot ajuta,
Aurel
Multumesc utilizatorulu "codulmuncii".
Precizez faptul ca sugestia pe care o faceti, cel cu memoriu scris, probabil legala (nu sunt specialist), dar deloc practica, nu ar face altceva decat sa irite si mai tare angajatorul, care intr-un conflict de munca va declara si va sustine ca memoriul meu nu are baza, fiind inventia mea.

VA ROG SA-MI RECOMANDATI actiunile necesare, doveziile pe care ar trebui sa le adun, care sa fie credibile, sugestive, sa reflecte realitatea si sa fie greu de contestat.

M-am gandit la inregistrarea audio- video, intrucat (recunosc ca nu am studii juridice), din punctul meu de vedere este cea mai concreta :se poate vedea si auzii in acelasi timp angajatorul care ameninta, aduce injurii, se poate vedea concret manifestarile care le are.

Astept in continuare si alte puncte de vedere.

Multumesc.
Buna ziua,
As dori sa stiu in ce masura pot inregistra audio-filma conversatia cu angajatorul (cu o camera ascunsa), exclusiv ca proba, avand in vedere ca acesta si-a facut un obicei in a recurge la tot felul de tertipuri : injurii, amenintari, ofense, invocarea unor presupuse nereguli (pe care doar le presupune si pe care le atribuie angajatului); toate aceste pentru a crea presiuni si pentru a-l determina pe angajat sa demisioneze (bineinteles cu acordul partilor)- extrem de convenabil pentru angajator.
Aceste masuri/ tertipuri i-au mers cu unii colegi, care sub presiune si amenintari si-au dat demisia.
In ce masura o astfel de proba, avand in vedere contextul cum a fost luata (repet cu o camera ascunsa) ar putea fi acceptata ca proba de Instanta, in cazul unei actiuni viitoare, pe parte de conflict de munca ?

Multumesc pentru suportul D-voastra.
Aurel