Aveti mare dreptate in legatura cu faptul ca depinde de banca.Eu am cardul de salarii la banca x dar am fost refuzata pt aceea restanta.Asa ca am incercat la alta banca z.Chiar acum ma suna cineva de la banca z sa imi spuna ca imi acorda pt inceput 3 salarii. E bine si 3 din 6 pt inceput.Inca nu imi vine sa cred .Deci mai sunt si banci mai intelegatoare.
Multumesc.Am inteles ca la biroul de credite dureaza 4 ani pana se sterg informatiile.Deci chiar daca platesc sau nu restanta tot nu mai pot sa iau un credit ?
Multumesc pentru raspuns.Eu am facut cererea catre biroul de credite in decembrie 2013 si am observat ca banca trimisese date despre aceasta restanta ultima oara pe data de 7/01/2013.
Buna ziua.Am vrut sa iau un credit de nevoi personale dar am fost gasita cu o restanta la BC.Am facut cerere la biroul de credite si am primit raspunsul prin posta .Scrie asa*Data acordarii 03/03/2006.*Suma restanta 62 de lei.*Data ultimei plati 24/11/2007.*Data primei restante 26/02/2008.Stare cont dat la colectare interna sau externa.Categorie de intarziere G.Specific ca nu am fost contactata de nici o firma de recuperare creante.Intrebarea mea este ce pot face ?Mai pot platii restanta la banca sau nu?