avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Activitate ela34

Activitate ela34

Răspuns la discuția Restante la birou de credite
Aveti mare dreptate in legatura cu faptul ca depinde de banca.Eu am cardul de salarii la banca x dar am fost refuzata pt aceea restanta.Asa ca am incercat la alta banca z.Chiar acum ma suna cineva de la banca z sa imi spuna ca imi acorda pt inceput 3 salarii. E bine si 3 din 6 pt inceput.Inca nu imi vine sa cred .Deci mai sunt si banci mai intelegatoare.
Multumesc.Am inteles ca la biroul de credite dureaza 4 ani pana se sterg informatiile.Deci chiar daca platesc sau nu restanta tot nu mai pot sa iau un credit ?
Multumesc pentru raspuns.Eu am facut cererea catre biroul de credite in decembrie 2013 si am observat ca banca trimisese date despre aceasta restanta ultima oara pe data de 7/01/2013.
Buna ziua.Am vrut sa iau un credit de nevoi personale dar am fost gasita cu o restanta la BC.Am facut cerere la biroul de credite si am primit raspunsul prin posta .Scrie asa*Data acordarii 03/03/2006.*Suma restanta 62 de lei.*Data ultimei plati 24/11/2007.*Data primei restante 26/02/2008.Stare cont dat la colectare interna sau externa.Categorie de intarziere G.Specific ca nu am fost contactata de nici o firma de recuperare creante.Intrebarea mea este ce pot face ?Mai pot platii restanta la banca sau nu?