in acel acord sunt multe greseli.el a fost asistat de avocat iar eu am fost singura.si avem trecute 2 domicilii....adica copilul sta la 2 domicilii deoarece noi nu am avut mutatia facuta la noua locuinta
pe atunci nu era violent era un mile blana de lup.de la sedinta medierii asta a fost in luna decembrie si pana in prezent nu ne-a venit nici o citatie pentru judecatorie pe motiv ca habar nu aveau unde e dosarul.deabea acum sa gasit dosarul ratacit cu toate ca trebuia solutinat in 30 de zile.oricum o sa mai durezeze timp in care eu iau bataie si merg la politie.unde mi se spune ca nu am martor decat copilul.mie imi este frica pentru siguranta mea si a fetei.el in societate este un mare domn si zice ca nu ma bate,ca eu zic asa ca am probleme mintale.asta cred ca a zis si la politie.,dar cum sa citez un martor ca doar nu apuc nici sa sun la112 pt ca imi sparge telefonul.vecini aud dar nu vor sa zica.poate parchetul militar va face ceva avand in vedere ca el lucreza cu armament.....sincer parca toate legile is doar pe hartie si atat...
suntem de comun acord sa divortam.dar in actul de mediere este stiputal asa.minorul va locuii efectiv cu ambii parinti in apartamentul anl.de aici este marea drama ca el ma agreseaza ca sa plec pe simplu motiv ca contractul anl este pe numele lui.stiu ca orice bun este comun dupa casatorie dar cu el asa agresiv nu pot sta.la parintii mei nu ma pot duce pt ca mama mea are oforma de dementa si nu sunt conditii pentru copillel ar dorii eu sa plec cu fata si el sa ramana acesta este motivul agresiunii si este si mai agresiv dupa ce l-am reclamat la politie.la politie mi sa spus ca sapt viitoare va pleca dosarul eu nu am incredere pt ca in acest timp el poate sa ma omare oricand
buna ziua.sunt in divort cu sotul prin mediator.sotul este foarte violent si ma agresat in fata copilului de 12 ani.el este subofiter in armata.am sesizat politia care pe motiv ca nu am martori decat copilul nu mi-a putut acorda un ordin de restrictie.fiind din nou agresata si intorcandu-ma din nou la politie mi sa spus ca ei nu se mai ocupa de cazul meu pt ca se va ocupa parchetul militar deoarece eu declarasem ca ma ameninta mereu cu moartea.oare cat va dura pana se va solutiona ceva avand in vedere ca stau cu el in acelasi apartament ?sau parchetul va considera ca nu este o gravitate si nu se va intampla nimic.precizez ca politia mi-a dat mie citatia sa o dau sotului prin care era citat la politie.:(:(