Atunci eu ma incadrez la art.335 alin. 2) Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat, ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. Pt.ca sunt recidivist ( neterminindu- se perioada de incercare) intre 6 luni si 3 ani + 6 luni cu executare + o noua perioada de incercare?
Salut. In urma cu 2 ani si 4 luni am fost condamnat in urma unui accident de circulatie la 6 luni cu suspendare si 2 ani si 6 luni perioada de incercare. La sfarsitul lui februarie 2014 am prins conducand in peroada de incercare. Bine inteles ca mi s-a facut dosar penal. Inca nu am un avocat dar intentionez sa angajez unul. La ce sanctiuni sa ma astept in situatia de mai sus? #-o