avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate HOHOTA_IONEL

Activitate HOHOTA_IONEL

Răspuns la discuția Accident in meci de rugby
multumesc mult
Buna seara am suferit un accident de munca( ruptura ligament incrucisat posterior) la un club de rugby de drept public , asta in septembrie pe 14 mai exact, 2013. Mi s-a promis ca ma opereaza clubul si nu am fost nevoit sa ma mai duc la ITM sau eu stiu unde ,am mers pe mana lor.In ianuarie 2014 pe 28 am fost operat la bucuresti la Spitalul Universitar de Urgente Bucuresti,pana atunci mi s-a dat salariul corect (salariul minim pe ecoomie + indemnizatie )la spital antrenorul a pltit drumul si spaga la doctor si clubul mi-a asigurat plata suruburilor pt ligament ca ulterior din asigurarea mea, sa le inapoiez banii.Dupa ce am iesit din spital am inaintat concediul medical clubului. Asa ca salariul meu merge acum cu 75% plus ca nu mai beneficiez de indemnizatie pentru ca asa spun ei ca nu e legal. Se pare ca domnii care conduc clubul vor sa-si ia banii inapoi si eu nu stiu daca o sa imi mai recuperez cheltuielile (drumuri la Iasi la control,la Bucuresti la control,banii pe tratamente plus banii lipsa din salar)si fara sa mai pot merge la cel deal 2 job part time care din pacate a trebuit sa il dau unui alt coleg,avandu-mi piciorul imobilizat.