avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate Niconic

Activitate Niconic

Va multumesc f mult pt răspunsuri,dar in continuare nu știu ce sa fac.înainte sa vb cu Dvs imi pregatisem o contestatie la executare,acum am decis sa merg luni la ei sa vad ce se poate face pt ca sunt disperat.
Accepta fiscul banii esalonat fara sa mi pună poprire pe salariu?
Multumesc mult pt răspuns.ce mă sfatuiti sa fac pe viitor,sa astept pur si simplu sau sa merg la ei sa vbsa esalonez sau sa încerc sa fac un act de novatie prin schimbare de debitor,întrucât sunt in imposibilitatea de a plati?sunt disperat,va rog ajutati mă cu un sfat.va multumesc
Ce ATI rezolvat?si eu sunt aproape de aceasta situație.am un imobil ipotecat la banca si mi e teama ca fiscul o sa l scoată la licitație.as vrea si eu sa esalonez plata dar am înțeles ca nu se poate.
Fiscul va fi de acord cu novatia prin schimbare de debitor? Deci nu rezolv nimic daca fac contestatie la executare sau cerere de suspendare?
A zis ca merge oriunde,ca imi da declara?ie la notariat,stie omul ca e vina lui,doar ca nu poate plati tot acum ca nu are bani si nici eu nu am.va multumesc ff mult
In legătura cu aceasta raspundere personală a administratorului,am citit ca are legătura si cu reaua- întentie,ca sa zic ASA,vreau sa precizez ca imediat dupa ce am înființat firma am facut cuiva o procura de aadministrare a firmei,eu nemaistiind nimic de existența acestei firme.e prima data când primesc ceva acasa,am luat legătura cu pers respectiva si a zis ca el recunoaște datoria dar ca nu poate plati aceasta suma in 15 zile,dar ca vine cu mine daca e nevoie si susține ca el se face vinovat de neplata samd.credeți ca pot rezolva ceva?o contestatiei la executare ceva,ce mă sfatuiti? Multumesc
Buna ziua,as dori va rog sa mă ajutati cu o informație.Am primit de la fisc un titlu executoriu cu suma de 9700 lei pentru datoria unei firme unde am fost administrator si asociat unic,a intervenit răspunderea personală.Întrebarea mea este daca imi pot executa casa care este ipotecata la o banca?va multumesc!