avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Activitate harpo

Activitate harpo

Răspuns la discuția Noul cod penal
Multumesc foarte mult m-ati facut un om fericit :))
Răspuns la discuția Noul cod penal
chiar daca am obligatie de la instanta sa nu conduc nici un tip de vehicul ? Pentru mine ar fi ok intrucat nu vreau permisul pentru conducere pe teritoriul tarii ci pentru UE. Multumesc
Discuție Noul cod penal
Buna ziua ! Am fost condamnat la 3 ani si 6 luni inchisoare pentru articolul 178 alineat 2, 3 Cod penal, cu articolul 74 alineat 1 litera a Cod penal, 76 alineat 1 litera b Cod penal, cu aplicarea articolului 71 alineat 1, 64 alineat 1 litera a teza a II a, litera b Cod penal si cu aplicarea articolului 86 indice 1, 86 indice 2, termen de incercare- 8 ani, articolul 71 alineat 5, 86 indice 3 alineat 1, 86 indice 3 alineat 3, 86 indice 4 Cod penal, prin sentinta penala ****/29.11.2012, dosar ****/245/2012 a Judecatoriei Iasi, definitiva prin sentinta penala ***/19.03.2013 a Curtii de Apel Iasi. Intrebarea mea este daca am beneficiat de vro schimbare in urma noului cod penal. Imi pot lua permisul dupa 1 an ? Am obligatie de la instanta sa nu conduc nici un vehicul. Am inteles ca in noul cod penal bautura numai este agravanta... schimba asta cu ceva timpul in care imi pot lua permisul ? Mentionez ca am nevoie de permis nu pentru a conduce pe teritoriul tarii. Va multumesc.