avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Activitate danucci

Activitate danucci

Răspuns la discuția Dosar penal anulare permis
Multumesc mult. In legatura cu amnistia imi puteti da vreun raspuns? O zi buna !
Răspuns la discuția Dosar penal anulare permis
Multumesc pt raspuns
Buna ziua, acum 6 luni mi-a fost retinut permisul (cat B,C,E),pentru conducere conducere sub influenta bauturilor alcoolice peste 0,80 la mie si accident soldat doar cu pagube materiale. Evenimentul s-a produs la Urziceni,eu fiind din Piatra Neamt. Am fost citat pt audieri la Politia Urziceni unde m-am prezentat si mi s-a spus ca voi fi citat la Procuratura dar de 6 luni nu mai stiu nimic,eu neavind posibilitati materiale sa ma deplasez acolo. Din cate am inteles de la politist,dosarul ar fi fost inaintat la Procuratura dar nu stiu cat va dura pana voi fi chemat si as vrea sa plec din tara. Daca nu ma prezint la audieri la Procuratura ce se poate intampla,va fi mai rau? Aceeasi intrebare o am si daca nu ma prezint la Tribunal (cred ca-mi va fi pus avocat din oficiu pt ca nu-mi permit unul) voi fi judecat in lipsa dar se va tine cont ca nu m-am prezentat. Si mai am o intrebare, avanid in vedere ca dosarul nu a ajuns inca in instanta si nu exista o hotarare judecatoreasca,in cazul unei amnistii pot beneficia de ea? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.