avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 288 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate florinpasca

Activitate florinpasca

va multumesc pentru raspuns.

O zi buna


buna ziua,

eu am depus actele pt certificat de urbanism, si acum astept sa se aprobe sa merg mai departe, pt a obtine autorizatia. Acest lucru ar putea dura o luna doua, daca imi dau jos reclama pot sa dau faliment in tot acest timp, avand in vedere ca magazinul este infiintat de 2 sapt.

va multumesc!
Buna ziua

Am un magazin nou deschis, si afara in continuarea usii pe geamul de sus mi-am pus reclama (o bucata de plexiglas cu reclama pe ea). Reclama nu este prinsa de peretele cladirii este prinsa de fereastra de deasupra usii. Acum cateva zile au fost politia de la primarie sa mi ceara autorizatia pt reclama. Nu am avut, stiam ca nu este nevoie daca reclama se pune pe usa. Am aflat ca ai nevoie de autorizatie, am depus cerere pentru certificatul de urbanism, si as vrea sa stiu daca pot sa tin reclama deasupra usii fara sa fiu amendat , pana primesc autorizatia pentru reclama.

va multumesc!

Florin Pasca