buna ziua ......o intrebare va rog...imi puteti spune ce as putea sa fac deoarece am o fetita care termina clasa a x si de vre-o luna este batuta in fiecare zi la scoala de niste eleve care sunt invidioase pe ea ca invata foarte bine este prima din clasa..in fiecare zi vine acasa plangand din aceasta cauza o trage de par o tranteste pe jos si o bate cu picioarele ......ieri am fost la politie pentru nustiu a cata oara am fost la scoala dar se pare ca nu intereseaza pe nimenia nimica..mentoinez ca este batuta siin incinta scolii si pe strada deci unde o prinde o bate ....directoarea scolii nu vrea sa ia nici o masura impotriva lor ...politia nu se baga in astfel de cazuri...mai mult directoarea scolii mi-a zis ca nu poate sa faca nimic deoarece fetele care o bate fac parte dintr-un grup de golani si probabil ii este frica si ei si la politie ...a mai zis ca ar trebui sa nu o mai las la scoala dupa ce termina clasa a x ...dar tot degeaba ar insemna sa se lase de scoala si sa stea sigilata in casa deoarece chiar daca nu mai face scoala tot asa o prinde prin oras si tot asa o bate....va rog sa imi spuneti ce ar trebui sa fac si unde ar trebui sa merg sa pot rezolva aceasta problema mentionez ca sunt din Fagaras -BRASOV ...va multumesc