Perioada de preaviz in cazul demisiei este obligatoriu de 20 de zile sau se poate discuta de ambele parti? in contract este trecuta aceasta perioada...
Lucrez in domeniu medical.Nu am studii in domeniu de aceea lucrez pe partea de vanzari servicii.In momentul angajarii mi s-au promis,multe si bune.Ca peste tot,munca multa,bani putini.12-14 ore de munca pe zi,pe salariu de 600 ron plus tichete de masa in valoare de 200 ron.Sunt absolventa de facultate si degeaba.Lucrez din timpul facultatii,am o experienta .Dar se pare ca nici asta nu mai conteaza.De jumtatate de an mi se promite o marire de salariu plus bonusare,si nimic.M-am atasat de colectiv si imi place domeniul ,dar nu sunt motivata material,deloc.Vreau sa demisionez fara preaviz.Sunt convinsa sa ma voi "lovi"de rugaminti,sa mai raman.Sau de alte promisiuni,deoarece nu au alt om care sa ma inlocuiasca.Cum pot pune problema ca totul sa fie bine de ambele parti si mai ales sa nu ma vad conditionata sa mai indur o perioada de"hamaleala"in preaviz pe un salariu de mizerie,si totodata sa mi primesc drepturile pe luna asta,si anume pe data de 15?Multumesc si astept cu interes un raspuns!