Exista vro sansa ca dupa primul termen stabilit ca ea sa ceara mutarea procesului la Vaslui , sa zicem ca aduce 1-2 martori care pot confirma ca nu a avut o casnicie fericita si ca el era violent si alcolic?
Iar in al doilea caz sa zicem ca il convinge ca asa e mai bine sa o ia fiecare pe drumul lui si se duc la un notar in ce conditii se poate ca sa nu fie nevoie sa vina cu copii de la Vaslui la Giurgiu?
Exista posibilitatea ca un notar sau autoritatea tutelara din Vaslui (protectia copilului) sa faca ancheta sociala si sa audieze minori in acest caz si sa transmita notarului din Giurgiu aceste date ?
Buna ziua am si eu o cunostinta care are o problema , vrea sa divorteze de sot , nu mai locuieste cu el de aproape 3 ani de zile noul domiciliu este in Vaslui , domiciliul anterior cu sotul este in Giurgiu , in urma casatoriiei au rezultat 3 copii (10 , 12 , 14 ani) , intrebarea mea este daca nu se intelege cu sotul sa desfaca casatoria la un notar (in Giurgiu) in ce conditii poate inainta divortul prin judecatorie dar si daca poate il poate muta in Vaslui pentru ca ii este foarte greu financiar sa faca drum Vaslui-Giurgiu (este posibil sa aiba 3-4 termene ) si mai este si problema cu copii care au scoala si financiar iar fi greu sai auca la judecatoria de la Giurgiu.
Ce poate sa faca in aceasta situatie. Va multumesc anticipat pentru ajutor.