Am o intrebare ce o priveste pe mama mea si anume:
Are 57 de ani, iar la varsta de 18 ani a avut un accident de munca la mana.Acesta este inregistrat in dara de 18.09.1974.
Am doua intrebari, prima este:
Este normal ca dupa acest accident sa fie concediata (dupa ce a lucrat acolo 35 de ani cu invaliditate) avand in vedere ca intreprinderea nu s-a desfiintat???
Menetionez ca dupa accident a fost mutata in alt departament.Conform lor accidentul a fost din vina ei (din neatentie), insa adevarul este ca mecanismul era rula la o viteza mai mare decat trebuia, deoarece nu functiona corect.
In decizia de concediere spune ca: "In urma restructurarii si reorganizarii a unor activitatii functionale se impune luarea unor masuri de concediere simple in etape.Concedierea se face din motive ce nu tin de persoana salariatului...."
In urma concedierii pe langa invaliditate, a intrat in depresie, are repetate internarii de "tulburare depresiva ... cu elemente psihotice, dupa care s-a pensionat medical.
A doua intrebare este:
Se poate da in judecata intreprinderea, pentru daune morale, invaliditatea+depresia cu care a fost diagnosticata???
Vreau sa stiu care este solutia intr-o astfel de situatie?Nu vreau sa intru intr-un proces inutil in care nu are castig de cauza.