avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Activitate mikomihaiela

Activitate mikomihaiela

Buna ziua anul trecut am intrat ps sofort kredit 24 am vrut sa ma interesez de oferte pentru credit online si am adaugat numele adresa si nr .de telefon apoi peste 3 luni mam trezit cu scrisoare in posta ca am de platit 300 de euro la ei am sunat si nu mi sa spus nimic concret doar ca sunt membru in grupu lor si trebuie sa platesc pentru a nu fi bagata in schufa .am platit si apoi am avut liniste cu ei .problema vine acum ca am primit alta scrisoare care ma anunta ca au trecut 12 luni si nu am facut kundigung si pentru asta miau marit contractu cu ei si trebuie sa platesc 109 euro pentru asta .eu nu am stiut nimic ca ar trebui sa fac kundigung pentru ca nu am fost anuntata si nici nu inteleg cum functioneaza grupul lor .intrebarea este oare acest site este o excrocherie sau ce este pentru ca eu nu am primit nici un ban de la ei nici macar un sfat sau orice alceva pt care ar trebui sa platesc .ce ar trebui sa fac pentru a nu mai plati pentru ca eu nu ma folosesc de serviciile lor si nici nu am facut nici un contract cu ei ?
Buna ziua,
Vin si eu cu o intrebare,am absolvit liceul la zi in data de 31.05.2013 dupa care am intrat in somaj pe perioada de 6 luni din data de 19.09.2013 pana la data de 19.03.2014.Mentionez ca sunt insarcinata in 5 luni urmand sa nasc in iulie ,intrebarea este daca ma angajez la o firma pana nasc si platesc cartea de munca mai beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului?va rog sa imi raspundeti cat mai repede.va multumesc