avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Activitate marianabarbuceanu

Activitate marianabarbuceanu

Răspuns la discuția Prime de mobilitate
Asta inseamna sa ma ia cineva in spatiu nu? si pe ce perioada se acorda aceasta prima?
Se va da o singura data sau lunar?
Răspuns la discuția Prime de mobilitate
Pentru prima de instalare, as avea nevoie sa fiu luata in spatiu sau viza de flotant?
Buna ziua. As avea si eu o intrebare.
Din data de 1 martie 2014 am semnat un contract de munca pe perioada de 12 luni in judetul Brasov (eu fiind din judetul Prahova , cu domiciliul in localitatea Ploiesti).
Mentionez ca pana la data de 1 martie 2014 am fost somer fara indemnizatie.
Intrebarea mea este urmatoarea: Pot beneficia de " Prima de Incadrare" si in ce conditii pot beneficia si de " Prima de Instalare" ?
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția lndemnizatie crestere copil
din pacate de cand am iesit din somaj (acum 2 ani-am avut somaj pentru 12 clase terminate) nu mi-am gasit de munca. Intre timp am facut si uin curs pentru someri (anul trecut) dar abea acum am gasit de munca. Mentionez ca e si singurul meu loc de munca. Nu am mai lucrat pana acum.
Ok , va multumesc pentru raspunsuri. Sper totusi sa se mai schimbe ceva pana am sa nasc :)) Tinand cont ca e vorba doar de 3 luni diferenta :) . Dar pana la urma copilul sa fie sanatos :) . O zi frumoasa!
Am inteles. Deci nu voi primi nimic. Nu se poate nici sa platesc eu lunile diferenta? Sau se poate sa beneficieze altcineva din familie? de exemplu bunica (mama mea sau a sotului)
in lunile decembrie , ianuarie si februarie am fost somer fara indemnizatie
in aceasta perioada nu am fost angajata. in data de 1 martie am inceput sa lucrez iar in luna noiembrie urmeaza sa nasc.
sa inteleg ca nu pot lua indemnizatia de crestere nu? dar se poate lua stimulenbtul de insertie daca ma intorc la munca dupa nastere? si cu indemnizatia de maternitate cum e? Va multumesc anticipat!
Buna ziua. Am si eu o intrebare: la data de 1 martie 2014 mi-am inceput serviciul cu contract de munca pe 5 ore (500 lei salariu), in luna noiembrie urmeaza sa nasc :) .
Intrebarea este : primesc indemnizatia de crestere a copilului? Ce trebuie sa fac? Sper sa primesc un raspuns curand. Va multumesc anticipat!