avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Activitate mefisto

Activitate mefisto

Buna ziua,iata dupa mai bine de 1 an si jumatate am terminat cu povestea asta.Am fost la audieri la politie,m-au trimis la parchet.Parchetul m-a trimis in judecata pt inselaciune.Dupa o lunga batalie,cu un avocat genial si un judecator atent si cu capul pe umeri,am fost achitata in prima instanta.Recursul Parchetului a fost respins ::D Toata acuzatia se baza pe banuiala cum ca eu nu as fi lucrat in realitate,si cum a fost o banuiala nefondata,am demontat-o cu dovezi si martori.Multumesc tuturor pentru sfaturi si curaj celor acuzati pe nedrept!
Multumesc pentru sfaturi. Sunt mai multe persoane care m-au vazut cu politistul respectiv,cel putin 5.Intr-adevar e semnatura mea pe credite,dar sa le platesc ar insemna sa-i fac cadou patroanei.Banii i-am dat toti ei,inca am mai si luat imprumut de la un camatar,sa fiu sigura care are destui.Nu-mi vine sa cred cat de naiva am fost,proasta chiar.In legatura cu executarea silita,nu risc nimic,sunt insolvabila iar in curand o sa am un nou loc de munca,dar nu in Romania.Dar totusi,sunt acuzata de fals,uz de fals si inselaciune in grup organizat.Ori,eu am avut o intelegere doar cu dansa,ce a facut ea in rest,nu ar treui sa ma priveasca.In ceea ce priveste declaratiile celorlalte persoane,nu pot decat sa astept,in speranta ca au de gand sa spuna adevarul :(
Buna,
In urma cu 8 ani o cunostinta mi-a propus sa ma angajeze.Pe vremea aceea eram studenta,aveam 19 ani si nu mai lucrasem inainte.Urma sa am un program felxibil si sa indeplinesc tot felul de sarcini si comisioane pentru firma respectiva.Patroana mi-a facut contract de munca,m-a dus la institutiile abilitate ca sa-mi faca si carte de munca etc.In ceea ce priveste actele de angajare am avut incredere deplina in dansa.La scurt timp insa mi-a spus ca firma e aproape in faliment si ca singura solutie e sa o ajut cu bani.Cum nu aveam destui,m-a rugat sa iau credite de la banci si sa-i imprumut,ea urmand sa-i restituie in termen de o luna.Mi-a facut actele necesare iar eu am luat creditele.I-am dat toti banii in schimbul promisiunii ferme ca astfel imi voi pastra locul de munca si ca eu nu trebuie sa platesc nimic,ea urmand sa achite ratele.Problema e ca nu a achitat.Iar firma a dat faliment.Mai mult,am descoperit ca facea contracte de munca pe banda rulanta de ani de zile,si cerea acelasi serviciu si altor oameni.Mai tarziu a convins sa faca acelasi lucru si pe alte studente din anturajul meu.Mi-am dat seama ca nu o sa-mi mai vad banii si ca ce face dansa e ilegal.Am contactat politia economica si am povestit tot unui ofiter care mi-a recomandat sa nu dau nicio declaratie scrisa,fiindca sunt politisti corupti in acelasi birou si risca ca "patroana" sa afle si sa se razbune:O Tin sa precizez ca avea prieteni foarte dubiosi cu cazier serios. Timp de un an am dat politistului toate actele pe care mi le-a cerut si pe care am reusit sa le obtin pe ascuns,sperand ca se va face lumina in acest caz.Dar nimic.Am plecat din tara de atunci,iar acum primesc o citatie de la procuratura in care sunt acuzata de fals,uz de fals,inselaciune in grup organizat.Avand in vedere ce risc,sunt disperata.Ce ar trebui sa fac?