avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Activitate ckiro

Activitate ckiro

Răspuns la discuția Problema închiriere auto Islanda
Nimeni nu stie nimic ? Ms
Buna ziua

Am închiriat o mașina in Islanda si am avut un mic accident cu ea.

Cei de la închiriere mi-au cerut sa plătesc 1000 e pentru accident dar nu aveam banii si nu au putut sa imi ia de pe card pentru ca e de debit.

Ca paranteza, mașina era asigurata full dar in contract, ulterior, ne-au tradus ei ca daca facem accident din vina noastra plătim suma de aprox 1000 e

Întrebarea mea este daca nu voi plăti in continuare, legal, ce poate sa imi facă ?

Multumesc
Răspuns la discuția Proces verbal contestat
multumesc...
respectivul are niste argumente solide referitoare la.. de exemplu faptul ca politistul nu a pus o stampila in locul X.. nicidecum la faptul ca el nu e sau este de vina...
dar legea spune.. pe scurt... cine loveste din spate un vehicul.. este vinovat.. pentru ca nu a pastrat distanta... intrebarea mea este... datorita acestor argumente care le duce cealalta persoana... sunt sanse ca eu sa pierd acest proces... si in loc sa fiu despagubit ... sa cad vinovat ?
si inca o intrebare.... in cererea pe care o scriu... daca accentuez putin faptul ca din cauza lui merg cu masina stricata de luni de zile, ca a luat in deradere politistii si pe mine, ca argumentele lui desi avand o baza... nu ii aduc niciun avantaj, el ramanand vinovat de accidentul respectiv ?
va multumesc din nou pentru interes si promptitudine!
Buna ziua
Va scriu sperand ca ma puteti ajuta si consilia in problema pe care o am
in decembrie am avut un accident auto cu un domn care a intrat in mine din spate... nu a pastrat distanta, deci e vina lui.... Dar respectivul domn sustine ca eu sunt de vina... Am fost la politie si acolo mai multi politisti au spus ca el e de vina, sa facem amiabil ca altfel o sa fie nevoie sa ii dea amenda... Dar domnul care a intrat in mine a sustinut in continuare ca e nevinovat... Polististii i au facut proces verbal, pe care respectivul l a contestat in instanta... eu inca am masina avariata (nu mi merg stopurile, farurile de mansalier, bara sparta, sensorii de parcare nu merg si nici nu pot deschide portbagajul)...Eu intre timp am facut o cerere de interventie in interes propriu iar acum mi a venit in posta o comunicare adresa de la judecatorie prin care imi spune sa dau un raspuns la cererea care a facut o respectivul ce a intrat in mine in momentul cand a contestat.
Ce ma sfatuiti sa fac... As vrea sa contraatac putin deoarece domnul respectiv a avut un comportament agresiv fata de mine si de politisti.. si in plus de atatea luni de zile nu imi pot repara masina
Va multumesc mult!