Salut. Va rog, daca poate cineva sa ma ajute.In cazul in care semnez un contract de munca in care este o clauza prin care trebuie sa raman la acel loc de munca cel putin un an, daca as fi nevoit sa plec mai repede (cam 5-6 luni) si angajatorul nu isi da acordul, ce as putea face? Care ar fi consecintele daca parasesc acel loc de munca fara acordul lor? Multumesc
Buna seara,
Astazi, am primit citatie de la politie sa ma prezint in 48 de ore cu privire la un accident rutier in care a fost implicata masina mea.
In perioada cand s a intamplat incidentul masina fost imprumutata unui prieten si acesta mi a spus ca intr o dimineata a zgariat pe splai o alta masina, dar masina mea prezinta urme f mici de zgarieturi.
Problema mea este ca acesta este plecat din tara, nu este din Bucuresti si este o persoana destul de activa. De ce acte as avea nevoie de la el la Politie sau va rog sa mi precizati o modalitate prin care el sa si dea acordul cu privire la incident, luam in calcul ca nu se poate prezenta personal la politie,(ar putea fi reprezentat de un avocat, care sa aibe datele lui?)
Astept raspunsurile dvs!
Va multumesc!