avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Activitate MadalinaAdriana

Activitate MadalinaAdriana

Răspuns la discuția Orele legale de munca
Va multumesc mult pentru raspuns! Imi este de mare ajutor
Buna ziua, am si eu o intrebare. Cate ore este legal sa muncesti pe zi?
Lucrez undeva cu 8H pe cartea de munca, dar as vrea sa imi iau si un al doilea job cu 4H. Ce spuneti,se poate? Cum se procedeaza? (Orarele de munca nu se vor intersecta). Va multumesc! :frantic:
Răspuns la discuția Donatie apartament
Am intrebat un executor judecatoresc si mi-a spus ca donatia este revocabila, dar mama mea va fi nevoita in cazul in care doreste sa retraga donatia, sa aduca dovezi ca eu nu am respectat indatoririle.
Buna dimineata, este cu uzufruct viager . Pai nu stiu de ce ar dori sa vina in Romania, sa se mute aici sau doar in vizita, dar sper sa nu stea mult, tocmai acum cand m-am decis si eu sa ma mut aolo, ea doreste sa vina incoace! In contract scrie ca doar sotul si mama ei mai pot sta in apartament!
Daca ea ma da afara din apartament eu pot actiona in instanta?(intreb doar asa ca fapt divers). Adica ea are mai multa prioritate in acel apartament decat am eu ca este pus pe numele meu? Va multumesc mult!
Deci sa inteleg ca donatia se poate retrage oricum, chiar daca eu indeplinesc toate conditiile? Chiar daca usa pentru ea este mereu deschisa?
Buna seara! Am si eu o intrebare, va rog frumos daca puteti sa ma ajutati, am mare nevoie!
Mama mea mi-a donat un apartament, asta inainte sa se casatoreasca cu actualul sot. Mi l-a donat, exista o clauza, aceea ca ea poate sa vina oricand in apartament fara sa ii pot inchide usa, deci este cu uz fruct.
No bun,acum problema se complica iar intrebarea mea este urmatoarea: donatia se poate retrage oricum, chiar daca eu indeplinesc toate conditiile prevazute in contract?X-(
Si urmatoarea intrebare: poate intra in apartament cu sotul ei daca eu nu sunt de acord ca el sa imi/ne poata calca pragul?