avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate Sorin_AB

Activitate Sorin_AB

Care sunt cerintele legale pentru a putea vinde, online, in Romania, diverse branduri de renume (de ex: Adidas, Puma, Everlast, Nike, Lonsdale, Lee Cooper, New York etc.) cumparate din supermagazine din UK.Situatia este urmatoarea:- am firma inregistrata in UK, cumpar produsele din supermagazinele de aici, de la reduceri si primesc bon fiscal pentru fiecare produs.- am un magazin online prin intermediul caruia doresc sa vand aceste produse, numai in Romania. As dori o consultatie cu fundametare legala si care sa ma protejeze de probleme cu orice autoritati din Romania. Sunt dispus sa platesc consultatia si sa si colaborez cu un specialist in juridic pe viitor.Va multumesc si astept raspuns.
Care sunt cerintele legale pentru a putea vinde, online, in Romania, diverse branduri de renume (de ex: Adidas, Puma, Everlast, Nike, Lonsdale, Lee Cooper, New York etc.) cumparate din supermagazine din UK.
Situatia este urmatoarea:
- am firma inregistrata in UK, cumpar produsele din supermagazinele de aici, de la reduceri si primesc bon fiscal pentru fiecare produs.
- am un magazin online prin intermediul caruia doresc vand aceste produse, numai in Romania.
As dori o consultatie cu fundametare legala si care sa ma protejeze de probleme cu orice autoritati din Romania. Sunt dispus sa platesc consultatia si sa si colaborez cu un specialist in juridic pe viitor.
Va multumesc si astept raspuns.
Răspuns la discuția Vanzare produse de firma online
Am aceeasi intrebare. E vreun specialist in juridic si care poate da un raspuns fundamentat legal? Multumesc anticipat.


oana_miew a scris:

Buna ziua,
as dori sa stiu daca este legal sa vand online in Romania diverse branduri de renume (de ex: Adidas, DKNY, etc).
pot , de ex, sa cumpar simplu din afara tarii si apoi sa vand online la noi sau trebuie sa iau contact direct cu fiecare din firmele in parte?

Multumesc