Da, are obiceiul sa refaca ordinea la mine in casa, sa scoata tot afara, sa rearanjeze cum ii convine ei, daca n-o lasi inseamna ca n-o respecti, calca...etc...si in timpul asta face scandal..din orice..Din cauza ei am probleme si cu sotul...
De cand ma siu eu numai nervoasa si cu reprosuri si critici a umblat.
Poate cineva sa-mi spuna ceva? Daca ati inteles ca eu nu vreau sa imi platesc datoria, nu e asa. Vreau doar sa nu ma mai agreseze in halul acesta. Li se spune de un an si jumatate asta. Eu ii cunosc sunt agresivi si nu vreau sa-mi supun copilul la asa ceva.
Ma adresez dvs. pt ca nu gasesc nici un raspuns nicaieri. Am facut nunta acum un an si jum. si ne-am imprumutat de la o ruda de-a mea cu 1500 de euro pt ca pe ultima suta de metri nu mai aveam bani...Tb sa-i dam dupa nunta dar a fost o nunta cu datorii...nu cu strans bani, nu a venit toata lumea, ne-au pacalit. Cu greu am reusit sa-i dam banii inapoi acum o luna. In tot acest timp am pastrat legatura prin telefon. La un moment, pana sa dam banii inapoi, dat aceasta ruda a inceput a-i spuna prin telefon sotului ca-l cauta si-l gaseste, ca si-a facut nunta pe banii lui...etc...In tot acest timp mama mea tot a hartuit-o pe soacra mea cu mesaje sa dea banii...si multe alte rautati, pe mine nu mai zic....mai mult cand vine la mine numai urla si face scandal(asa a facut mereu) nu conteaza ca am un copil mic in casa care se sperie. Mai mult la un scandal din acesta calca rufe si a vrut sa-mi dea cu fierul incins in fata, eu a trebuit sa ma apar si am rupt masa de calcat...va spun sincer...foarte urat...Asa a facut mereu de cand o stiu.
Acum 3 luni a imprumutat ea de la aceeasi persoana ca si mine 2000 de lei, ramanand sa ii dau eu pt mama banii acestia inapoi pt ca eu am o datorie la mama mea. Eu nu am momentan acesti bani, dar sunt sunata zilnic de mai multi frati de-ai lor (mama si ruda ca sunt multi) tipa la mine, mi se reproseaza tot felul de lucruri...in fine urat. Acum mi-e frica sa nu vina peste mine in casa ca sunt in stare(mi-a mai facut asa). Pot eu sa ma apar cumva?