Intrebarea mea era: responsabilitatea cui este sa desfunde traseul C1-C3-C2 stiind ca ele se afla pe domeniu public (spatiu verde)?
pentru mine ar fi responsabilitate B1-C1 Asociatie, C1-C3 Apanova sau adm locala.
Pana acum faceam noi dar parca este un pic peste mana stiind ca avem cel putin C10 ca si guri de canalizare alocate celor 7 blocuri Bx
Inca imi este neclar.
Multumesc,
Adrian
buna ziua,
ca presedinte de asociatie de proprietari ma inalnesc anual cu o situatie neplacuta.
canalizarea se infunda si ea este desfundat pe banii asociaiei desi ea se gaseste pe domeniu public.
trebuie sa precizez ca asociatia este compusa din 7 blocuri independente a caror constructie a fost facuta in 1950-60 cu tip de canalizare telescopic
Ca urmare a adreselor multiple la apa nova am primit raspuns ca aceasta canalizare este in responsabilitatea asociatiei intr-ucat aceasta deserveste asociatia.
Puteti va rog sa imi comunicati daca in baza legii 241/2006 republicata pot intreprinde demersuri pentru a obliga administratia publica ori apanova sa reabiliteze sistemul public de canalizare aflat pe domeniu public?
Pot cel putin sa oblig adminisratia publica sa desfunde canalizarea?