avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate lucya36

Activitate lucya36

Răspuns la discuția Divort fara acordul unei parti
Inca nu am inceput demersurile, voiam sa o fac doar inainte de a pleca in Germania, pentru ca altfel daca primeste citatia o sa reactioneze violent si nu vreau sa ajung pana acolo. Iar in ce priveste schimbarea deciziei de a nu fi de acord, este imposibil, pentru ca am incercat in repetate randuri de cateva luni incoace, sa il conving ca nu are rost sa ajungem in instanta si sa-r putea rezolva mult mai simplu si fara cheltuieli inutile, dar e rea-vointa si nu accepta! As avea o intrebare, in cazul acesta, la mediere, va trebui sa participe si el odata cu mine, sau doar in momentul cand va fi citat? va multumesc
Buna ziua. M-am casatorit acum 23 de ani cu sotul meu, casatorie din care a rezultat o fiica, in varsta acum de 22 de ani. Din cauza alcoolului, a deselor certuri, jigniri, amenintari de-a lungul anilor, am ajuns sa nu mai pot trai alaturi de el, mai ales ca s-a imbolnavit in urma cu 2 ani si mi-am tot amanat demersul de a divorta, pana acum cand s-a facut mai bine si a reinceput cu amenintarile, jignirile etc. Problema e ca nu vrea nicidecum sa divortam amiabil de comun acord la notar, refuza divortul, si trebuie sa apelez. la instanta. Din pacate, luna viitoare eu trebuie sa plec la munca in Germania si as vrea sa intentez divortul inainte de a pleca. Cum ar trebui sa procedez, pentru ca voi lipsi din tara minim 2 luni si nu voi putea fi la prima infatisare? Ce se intampla daca nu ma prezint, se poate amana, sau trebuie neaparat sa-mi iau un avocat? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.