avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Activitate stef23

Activitate stef23

imi place ca se incing discutiile pe aici...mai ales k trebuie sa fie o placere k multi dintre cei care acum se pot numi membri cu nume si diploma din acest domeniu...isi amintesc cumm erau inceputurile.....paiiii....cand erameu student.....bla bla....sincer imi plac povestirile despre inceputuri.....si de mult citata expresie; ...burta pe carte....pe care mi-o trimite tata prin sms in fiecare zi......ma gandeam azi dc se poate reinventa juridicul.....o noua abordare....poate mai multa inspiratie europeana....o noua modalitate dea pleda...k stau si ma gandesc logic...dc cum nu prea merge nimic in tara asta...mai bine am face ceva sa modifican sistemul.....hai sa schimbam lumea....si eu...da stau cu burta pe carte ...amuzandu-ma in special de seminariile profului de civil...si de minuntele spete cu tarani ucigasi prinsi la furat de castraveti murati ...va multumesc
probabil multi dintre dumneavoastra ati absolvit de ani buni facultatea care ma face sa visez noaptea numai legi si sa ma trezesc dimineata intrebandu-ma de ce nu se pune nici una in aplicare asa cum ar trebui....bun ...prima intrebare care imi vine in minte:dupa mminunata absolvire ...stau cu diploma in buzunar si plec in spania la cules de banane..sau ...ma duc si o pun pe un perete in fata biroului k sa imi aminteasca in orele de studiat dosare de perioada cand eram saraci da ne iubeam mult??pe scurt am vreo posibilitate reala...dar reala si echitabila...de a m angaja sau ma pregatesc sa cumpar bilet la avion...o mie de raspunsuri mi-ar putea fi date....dar....sa incerc sa fiu realista...n-am stat nopti in sir sa studiez cum sa-l dau in gat pe vecinul care si-a facut gardul cu un centimetru mai inalt si eu nu mai am vedere la aleea principala.....si dupa toate astea..sa fiu platita cu bani de un suc....nu sunt o persoana pesimista..mai bine zis educata intr-o societate pentru care tranzitia a devenit o stare de spirit....sper sa ma incurajeze cineva...k daca nu ma apuc de horticultura....si s-ar pierde bunaciune de viitor avocat