Buna seara!
Ma confrunt cu o problema...incep prin a mentiona ca am fost in COncediu pt cresterea copilului pana in data de 6 octombrie cand a implinit 2 ani....am refuzat sa incep munca pt a mai sta cu el 1 an acasa...deci, nu mai am nici un venit.
Am solicitat de pe site, online,adeverinta....subsemnata....nu are venit impozabil.
Am fost sa depun dosarul pt acordarea subventiei pt incalzirea locuintei pe timpul iernii,insa doamna de la ghiseu nu era convinsa de ce anume am nevoie.in final mi a cerut extras de cont in care mi se vireaza indemnizatia si alicatia copilului....
Ei bine eu in noiembrie voi primi pt ultima data alocatia de 200 lei a copilului si indemnizatia pe cateva zile din octombrie...
Intrebarea mea este, cu ce act doveditor sau, ce ar trebui sa fac sa ma pot incadra pt a obtine subventie, incepand cu luna nioembrie?
Va multumesc!
Buna ziua! Asi dori si eu lamuriri, va rog! Precizez ca am datorii la bugetul local si mi s a pus proprire pe cont..logic...insa alocatia si indemnizatia le am putut lua pana luna anterioara. In urma cu cateva zile am primit prin posta de la Agentia judeteana pt plati si inspectie sociala ,o decizie privind suspendarea platii indemnizatiei ...
Buna ziua! va rog frumos , sa ma lamuriti , sunt insarcinata in 10 saptamani si ma tem ca nu voi beneficia de indemnizatie pentru cresterea copiluilui ; data de incepere a activitatii la societatea la care actualmente lucrez este 11 noiembrie 2013.Anterior am lucrat din ianauarie 2012 la o alta societate , insa decizia de incheiere a activitatii figureaza ,incepand cu data de 10 noiembrie.
Va intreb, nu cumva , ziua incetarii activitatii(in cazul meu 10) , trebuia sa coincida cu ziua inceperii la actuala societate la care sunt angajata?
Va multumesc anticipat!