Am inteles, am sa incerc sa fac contestatie.
Daca cunoaste cineva codul rutier si prevederile as putea intarii cobtestatie cu vreun articol care sa mentioneze ceea ce am spus eu ca atata timp cat agentul nu vede semaforul nu are cum sa fie sigur de ceea ce am facut eu?
Buna ziua, in aceasta dimineata mi-a fost suspendat permisul pentru ca am trecut pe rosu defapt era galben.Asa, deci veneam din spre gara de Sud bulevard drept pana la Nord, am vazut culoarea verde pentru directia inainte cu 10m inainte de intersectie s-a facut galben am si vazut cand a clipit prima data, de partea cealalta a intersectiei cam la 200m era agentul m-a oprit pentru ca am trecut pe rosu, am incercat sa ii explic dar cum stiti si voi fara rost.Semaforul fiind spre mine el fiind in spatele lui cum a poate spune ca am trecut pe rosu? A facut calcule trigonometrice calculand fiecare semafor la secunda?
Pe PV nu am trecut nici o mentiune, eram cu un prieten in masina, odata cum mine au mai trecut si alte masini.
Daca fac contestatie ce se intampla cu amenda in sensul daca pierd/respinge contestatia mai pot platii amenda la jumatate? Ce ma sfatuiti?