avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Activitate monnica16

Activitate monnica16

Răspuns la discuția Executare silita
este foarte greu de vandut pt ca nu e terminata (adica nu are finisaje: parchet usi, nu e izolata) Casa este la vanzare de 3 luni dar pana acum nicio vizualizare. Asta este si intentia noastra.....problema este ca sotul meu vrea sa divorteze. I-am spus ca daca divorteaza eu nu mai platesc nicio rata pt ca tb sa platesc chirie....raspunsul lui a fost ca plateste el (nu stiu de unde ca rata depaseste salariul lui). Nu ma intereseaza ca pierd si casa pe mine ma intereseaza sa nu mi se faca poprire pe salariu



Buna ziua
Imi spuneti va rog care sunt pasii pana la executarea silita. Concred, de luna viitoare nu cred ca voi mai putea plati. Incepand de la aceasta data cat dureaza si care sunt pasii pana la executarea silita...un apartament este ipotecat, acum nu mai acopera toata valoarea creditului deci se vor indrepta si spre o casa....probabil se ajunge si la poprire. Poprirea se face ambilor soti (codebitori) sau doar titularului?
Multumesc anticipat
Răspuns la discuția Divort/minori/partaj
ideea este ca daca se admite divort din cauza sotului, poate i-as cere daune ......nu mai pot plati rata din cauza lui ca a vrut divort
Răspuns la discuția Divort/minori/partaj
si mai am o intrebare..vreau ca la divort sa se consemne ca acest divort are loc din cauza sotului...se poate asa ceva la notar? (el este de acord ca e vina lui)
Răspuns la discuția Divort/minori/partaj
Sunt convinsa ca am sanse mici...ce mi se poate intampla daca nu platesc.....executa tot ce avem (nu-mi pasa nu am nimic pe numele meu ...doar casa bun comun la care renunt de voie buna)...poprire pe salariu? cat au dreptul sa-mi opreasca din salariu avand in vedere ca am 2 copii de intretinut? Sau daca executa tot si nu s-a acoperit tot creditul, ce ramane se pot achita in continuare ca si rata pe ...x ani?
Răspuns la discuția Divort/minori/partaj
Contractul de chirie presupune viza de flotant (sau asa cred eu)...pot eu si copiii sa ne mutam domiciliul stabil in alt oras (la parintii mei)??
Buna ziua
Vreau sa divortez asta insemnand sa imi gasesc un apartament de inchiriat unde sa locuiesc cu copiii. Care sunt pasii de urmat in stabilirea domiciliului minorilor. Sotul este de acord ca acestea sa locuiasca cu mine. Trebuie sa inchiriez apartamentul inainte de divort, ca in cazul anchetei sociale acestia sa vada unde vor locui copiii....sau care sunt etapele. Dupa acest divort cred eu amiabil cu siguranta va fi un proces de partaj pt ca avem un credit cu ipoteca din care eu vreau sa ies. Nu stiu cum se va termina pt ca niciunul din noi nu poate prelua singur plata ratelor, dar eu nu pot sa platesc si chirie si rata. Daca eu nu mai platesc rata atunci e posibil ca banca sa execute garantia adica apartamentul unde locuim acum, proprietatea soacrei mele dar si casa pe care am construit-o cu acest credit dar care nu-i finisata.