DahliaNoir a scris:
Eu am participat si acum 2 ani la concurs si mi-a parut totul ok ca organizare..chiar daca am picat. :) Am sesizat faptul ca supraveghetorii nu au fost suficient de vigilenti.Atat. Am iesit din sala la 12,30 (printre primii) si am constat ca pe hol supraveghetorii stateau adunati la barfa.Am intrat la baie si nu m-a intrebat nimeni ce e cu mine. As fi putut tot atat de bine sa ma intorc in sala si nu m-ar fi observat nimeni. Ce ati fi vrut sa fac? Sa ma duc la ei sa le cer socoteala de ce nu mi-au dat atentie si nu m-au insotit la buda ca asa ar fi fost corect? Am sesizat faptul ca supraveghetorii de sala au stat cu nasul in telefon..si nu s-au plimbat suficient printre banci.Consider ca au fost delasatori, nepasatori..si cine chiar ar fi fost setat sa faca manevre..ar fi putut. Nu stiu daca s-au facut..eu zic doar ca ar fi fost posibil. Pe de alta parte, povestea cu m-as duce la stiri ..as face zarva.. e o mare prostie.Am vazut grave erori de procedura in instante si , in ciuda faptului ca le-am contestat pe cai legale, nu am castigat.Fac parte deja din sistemul juridic.E un sistem pe care in mare parte pot spune ca-l cunosc.E un sistem in care uneori castig desi nu am dreptate si uneori pierd desi am dreptate.Justitia e infaptuita de oameni si oamenii sunt imperfecti. Linistea si sanatatea mea mentala sunt mult mai importante decat rafuielile cu sistemul sau un anume individ. As putea sa sper ca cu alta ocazie o sa fie organizarea ok (asa cum mie mi s-a dovedit acum2 ani ca se poate) si o sa fiu si eu suficient de pregatita.Acum imi zic ca nu mai vreau sa incerc dar o sa ma decid la timpul potrivit. Pana atunci viata merge mai departe indiferent de rezultat.
Draga mea,
1- Asta cu stirile era o exagerare, evident ca nu as fi facut pe nebuna! Dar nu as fi tacut! Si nu pentru ca vreau locul asta cu tot sufletul, ci pentru ca am invatat pana m-am imbolnavit, 3 luni am trait numai cu nasul in carti, nu am stiut nimic decat invatat. Si ca mine sunt multi. Daca tac asta presupune ca ma complac. Lucrurile se pot rezolva simplu, doar ca noi nu luam atitudine.
2- Din sala daca ieseai si doreai sa te intorci te insotea unul dintre supraveghetori obligatoriu. Deci faptul ca nu te-a tras nimeni de maneca se deducea ca tu nu te mai intorci.
3- Eu nu cred ca intru dar nu ma oftic! Nu arunc pisica pe organizarea concursului, pe supraveghetori, pe subiecte, nici macar pe mine nu ma invinuiesc. A fost o experienta pe care cu siguranta o voi repeta.
4-mie mi-a inghetat inima cand o colega m-a intrebat daca un enunt este adevbarat sau fals , iar supraveghetoarea s-a uitat la noi.