Rog sa imi spuneti cum as putea proceda (ce ar trebui sa fac?) pentru a rezolva problema in privinta unui autoturism vandut de circa 3 ani, care inca figureaza pe numele meu, primesc amenzi la adresa la care oricum nu mai locuiesc, pt neplata rovignetei. Masina a fost vanduta si revanduta, iar in prezent masina se afla in judetul Alba, dar nu stiu unde si carei persoane... Mentionez ca a fost radiata fiscal, in momentul vanzarii.
Multumesc.
Va rog sa imi spuneti pt o persoana singura, ramasa vaduva de circa 1 an ce drepturi banesti i se revin, in situatia de fata locuieste singura si nu are nici un fel de venit. A primit timp de 6 luni pensie de urmas dupa sot (care a fost pensionar). Are varsta de 52 de ani, dreptul la pensie inca nu poate avea, loc de munca nu are (nu mai lucreaza in campul muncii de circa 15 ani). Poate avea dreptul la vreun ajutor financiar?
Multumesc
Multumesc pt raspunsul prompt. Anul nasterii al mamei mele este 09 mai 1961 (53 de ani). Am obs. ca ati subliniat pe tot timpul vietii (evident pana la pensionare) unde ar trebui sa beneficieze de 50% din pensia tatalui meu(teoretic).
Buna ziua,
Tatal meu a murit anul trecut in noiembrie, era pensionar (58 ani) de circa 7 ani, mama mea nu a mai lucrat din anul 1992, au fost casatoriti de aproape 30 de ani, ce drepturi are in acest caz mama mea cu privire la pensia de urmas? (doar 6 luni ar avea dreptul la pensie?)
Multumesc anticipat.