avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Persoana vaduva fara nici un venit
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Persoana vaduva fara nici un venit

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti pt o persoana singura, ramasa vaduva de circa 1 an ce drepturi banesti i se revin, in situatia de fata locuieste singura si nu are nici un fel de venit. A primit timp de 6 luni pensie de urmas dupa sot (care a fost pensionar). Are varsta de 52 de ani, dreptul la pensie inca nu poate avea, loc de munca nu are (nu mai lucreaza in campul muncii de circa 15 ani). Poate avea dreptul la vreun ajutor financiar?
Multumesc

Iosif
Cel mai recent răspuns: iosifk , utilizator 13:59, 5 Septembrie 2014
Sa mearga la Primarie sa vada daca indeplineste conditiile pentru ajutor social.
Voi transmite, cam la asta ma gandeam si eu, cred ca este singura varianta.
Multumesc pt raspunsul prompt.
O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas buiavasi buiavasi buna ziua! as dori sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema: o cunostinta, barbat, nascut in dec.1947, beneficiar al unei pensii de invaliditate si de ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmas si ajutorul lunar pentru sotul supravietuitor georgeta37 georgeta37 Buna ! Am si eu o intrebare . Mama mea este pensionata de 7 ani si are o pensie de 360 ron . Este vaduva de 12 ani dar nu beneficiaza de niciun ajutor deoarece ... (vezi toată discuția)
Copil orfan de tata ionica3727 ionica3727 Buna seara, imi cer scuze pentru eventualul deranj dar am nevoie de ajutorul d-voastra intr-o situatie mai delicata. Acum 2 ani, cu o saptamana inainte de a ... (vezi toată discuția)