avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Activitate anyan11tm

Activitate anyan11tm

va multumesc pentru raspuns,si este adevarat ca eu doresc terenurile nu banii pe ele deoarece nu avea drept sa le mai vanda daca tatal meu a decedat,deci imputernicirea se declara nula din cate am citit!.....asa este?mai bine zis la prostit cu acea imputernicire.o zi buna.
va multumesc pentru raspuns.o zi buna!
Buna ziua.Am revenit cu un alt aspect al problemei.Tatal meu a imputernicit o persoana pentru a il reprezenta printre care si cu drept de semnatura la vanzarea de bunuri si terenuri.La un an dupa aceasta imputernicire,el a decedat ceea ce in mod normal acea imputernicire devine nula!problema este ca persoana imputernicita a vandut o parte din terenuri dupa decesul tatului meu iar noi nu am fost nici instiintati si nici nu am primit vreun ban sau act pe terenurile vandute!noi dorim acum sa facem susccesiunea dar problema este ca terenurile din mostenirea pe numele tatalui nu mai se regasesc toate ca tatal nostru fiind proprietar!!! deschiderea unui proces poate rezolva aceasta problema si anume ca persoana imputernicita sa fie trasa la raspundere pt vanzarea terenurilor dupa decesul tatalui meu?
va multumesc anticipat!o zi buna.
Buna ziua.Am rugamintea de a fi ajutat cu sfaturi si anume ce pasi avem de urmat eu si fratele meu pentru a intra in posesia a bunurilor care sant scrise in certificatul de mostenitor a tatalui meu pe care in acest moment il detinem noi deoarece tatal nostru a decedat(adica avem acest certificat de mostenitor pe numele tatalui pe mostenirea dobandita ca urmare a decesului ambilor parinti).Problema este ca ceea ce este trecut (si anume teren extravilan) se afla in alt judet.ce trebuie sa facem probabil impreuna cu mama noastra pentru a intra in posesia mostenirii?va multumesc anticipat.o zi buna!