Cum mă pot apăra?
Bună seara! Locuiesc cu familia formată din soție și doi minori cu vârste de 11 și 9 ani împreună cu un vârstnic de aproximativ 3 ani,care ne-a lăsat casa prin testament notarial și oligrafic.De aproximativ 2 ani eu plătesc toate utilitățile , toate bune și frumoase până de curând când i-am cerut să facem un contract de întreținere cu uzufruct viager pentru că am descoperit între timp el pusese casa în vânzare împreună cu o cunoștință a dânsului..După ce l-am descoperit a dezactivat acel anunț.
Din mai multe certuri și discuții acum el ar vrea să se debaraseze de noi și ne aruncă tot felul de amenințări .Cum ne putem apăra în cazul în care vrea să ne dea afară din casă.Precizez că a mai fost înaintea noastră o familie care a avut grijă de dânsul și pe care i-a dat afară
Buna seara, am si eu o nedumerire la acesta intrebare pentru ca am un varstnic de care am grija este divortat nu are copii si nu stiu ce alte rude mai indepartate are,el detine mai multe proprietati printre ele fiind si o casa plus teren la tara pe care vrea sa mi-o lase mie mostenire. Daca mi-o lasa mostenire dupa ce decedeaza celelalte rude posibile mai indepartate poate contesta in instanta acest act de mostenire,sa il anuleze sau sa ceara o parte din el?
mi sa facut o poprire la contul pe care il am l o anumita banca de catre o alta la care am mai multe rate restanta,am reusit sa deblochez contul dar mi sa luat din bani,ce trebuie sa fac sa mi se opreasca mai putin...banii care imi intra in cont reprezinta indemnizatia si alocatia a 2copii,nu mai am nimic pe numele meu decit o masina pe care nu au gasito inca,daca se poate astept un raspuns pe adresa de e-mail,va multumesc mult....o zi buna