avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Activitate ysa1976

Activitate ysa1976

Răspuns la discuția Partaj in caz de divort
Multumesc mult tuturor ! M-am mai linistit =D>
In actele apartamentului pe care am mostenit ,figurez numai eu,ca unic mostenitor
Mamei mele i-am trecut apartamnetul cumparat pe numele ei,si am specificat in act ca am pltit-o eu.In schimb mama a renuntat la partea ei din apartamentul mostenit,care e trecut pe numele meu.Imbunatatirile au fost platite de mine pt ca sotul a avut cam tot timpul salaruil minim pe economie,si si-a mai si cumparat a masina la care inca plateste rata la banca cat timp eu lucram in strainatate si platea cam tot.El platea maximum itilitatile,gaz ,lumina etc.
Mi se apare absurd sa ma trezesc data afara din casa in care am copilarit si pt care parintii mei au platit!!
p.s.am si extrasul de cont din Italia pe care figureaza toata suma depusa de mine acolo,si pe care i-am scos ulterior in data platii apartamentului cumparat mamaei mele
Buna ziua! Intrebarea mea este urmatoarea.;In timpul casatoriei am mostenit ca unic copil de la tatal meu,care a decedat o cota parte dintr-un apartament,iar partea mamei mele i-am platit-o,defapt ei i-am cumparat un alt apartament,pe care am platit-o din bani pe care i-am dobandit singura,sotul meu nu a contribuit cu nimic!Toate inbunatatirile au fost finantate numai si numai de mine,iar acum in prag de divort familia sotului ma ameninta ca ma da afara din casa!!
As dori sa stiu la ce trebuie sa ma astept dupa divort??