M.am exprimat gresit... da eu am condus dar nu zic ... deci nu ma pot astepta in nici un fel la alea 3 luni maxim de suspendare... nu am mai avut nici un antecedent penal si poate procurorul isi va dea seama ca nu am avut intentia decat sa o repar si sa o las in parcare pana o vand :d
eu nu am condus . abia am fost luat o masina de la cineva si aveam probleme cu directia. am luato doar sa o vand sa o fac sa o vand. si politia am avut un noroc grozav ca eu stau la 100 de m de unde ma oprit politia. o duceam la un mecanic am incercat sa-i explic domnului politist sa mearga cu mine sa vadac am am vorbit si tot sa ma duc sa fac directia care mai aveam doar vreo 200 de m pana la atelierul domnului. insa nu... eu mai puteam scoate un set de numere rosii insa nu le-am scos deoarece nu m gndeam ca dau masina in o luna
am si eu o intrebare . pe data de 24 am fost prins conducand o masina neinmatriculata si cu numere provizorii false.. eu nu am mai avut nici un atecedent penal sau puncte la permis fiind primea mea abatere .. insa in mai abia fac 1 an de vechime la permis.. intrebarea mea este : ce pedeapsa pot primi? adic permisul meu va fi anulat sau suspendat? mai ales ca acucm sa schimbat codul penal si nu stiu ...