avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Activitate dona86

Activitate dona86

Buna,
Lucrez in cadrul unei untati de invatamant preuniversitar pe postul de laborant scolar cu o vechime de 25 ani,una dintre responsabilitatile postului fiind si aceea de gestionare a materialului didactic existent in scoala,tinand o evidenta clara in urma inventarului anual.Este legal ca directorul unitatii printr-o decizie,(zic eu luata din rea-vointa si razbunare,eu fiind omul care spune verde in fata ce are de spus), sa decida predarea-primirii gestiunii mai sus mentionate unui alt coleg?Precizez ca nu exista nici un referat de abatere disciplinara,avertisment etc.care sa conduca la o asemenea decizie.Unde pot sa contest o asemenea decizie?...,eventual pe o scara ierarhica.
Si...cu respect, as vrea sa va mai adresez o intrebare.Am absolvit in 2008 cursurile unei institutii de invatamant superior,specialitatea administratie publica si stiinte juridice,insa incadrarea mea salariala a ramas la cea de laborant cu studii medii,directorul motivand ca nu am studiile in specialitatea postului pentru a ma putea incadra cu studii superioare.Mentionez ca functia de laborant scolar deserveste lab.de:fizica,chimie,biologie,industrie alimentara,patologie veterinara etc.Va intreb pe dvs.ce specialitate ar fi trebuit sa urmez ca sa obtin drepturile salariale aferente.
Va multumesc,