avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Activitate UAlexandru

Activitate UAlexandru

Am primit citatie sa ma prezint in septembrie la proces. Am fost citat ca intervenient, tin sa precizez ca nu am facut nimic in sensul asta. Ce ar trebui sa fac mai departe ?
Am fost ieri, dupa trecerea celor 15 zile la asigurari. Inspectorul de daune mi-a solicitat numarul de telefon al celuilalt sofer implicat in accident, i l-am dat, l-a sunat pe respectivul si acesta din urma a spus ca a depus contestatie si ca ii va trimite inspectorului de daune pe email ceva document scanat. Pe site-ul judecatoriei de aici din oras, nu apare. In cazul inceperii unui proces in cat timp primesc citatie acasa? Sau ce ar trebui sa fac mai departe ?
Buna dimineata, acum cateva zile am fost implicat intr-un accident rutier, lovind din spate un autoturism care a iesit din parcare direct pe banda 2 in fata mea, neputand opri la timp l-am lovit ma repet din spate.Am fost la Politie, agentul de la Accidente usoare l-a declarat vinovat pe celalalt sofer suspendandu-i permisul pe o perioada de 60 de zile pentru neacordare de prioritate. In timpul in care era completat procesul verbal soferul vinovat a sunat un avocat care i-a spus sa treaca la mentiuni ca nu isi recunoaste fapta si ca nu isi da acordul sa-mi repar masina pe asigurarea lui (precisez ca el era sofer, propietarul masini era pe scaunul din dreapta). Am fost la firma de asigurari care mi-a spus sa vin dupa 15 zile cand expira timpul pentru contestarea procesului verbal. Voi putea fi despagubit ?