buna ziua, am si eu o situatie, anul trecut in octombrie am fost prin conducand pe drumurile publice cu permisul suspendat in GALAti, eu fiind din bucuresti!
a2a zi am apelat la un avocat printr un prieten sa ma reprezinte la procesul ce avea termen peste 7 luni, adica 15, aprilie 2014, i am platit onorariul la avocat 1000ron in octombrie si i am lasat o foaie de la notar cum ca imi recunosc toata vina si imi pare rau pt cele facut ca sa o prezinte in instanta, tin sa precisez ca eu nu locuiesc in romania si imediat am plecat din tara unde ma aflu si acum, cu 20 de ore inainte de proces sun avocatul sa i amintesc ca astazi este procesul si imi spune ca trebuie sa i mai platesc 800 ron, nu am inteles pt ce, si mi sa parut deja suspect, ( in cele din urma renunand sa mai ceara acesti bani) si imi spune sa stau linistit ca se va duce la proces si ma va reprezenta, astazi il sun dupa proces si.. surpriza.. mi'a spus ca a trimis o foaie cum ca nu se poate prezenta azi ca a avut treaba la bucuresti, el fiind din galati, si ma intreb daca nu i pot cere banii inapoi si sa i fac plancere penala pentru inselaciune deoarce a mintit ca ma reprezinta la proces, el este avocat de 2 sau 3 ani si stiu ca proces la bucuresti nu avea cum sa aibe deoarece in barou am inteles k poate intra dupa 5 ani, deci nu avea alt proces pe rol decat al meu si a preferat sa nu se prezinte, multumesc
buna ziua, am si eu o intrebare la dumneavoastra.. sunt in situatia in care vreau sa ma bag intr o afacere, mai exact un magazin de incaltaminte cu fratele meu pe care eu nu o stapanesc si nu pot avea control, dar pe de alta parte el o face de 4 ani de zile si cunoaste pe deplin totul, vrem sa marim capitalul de investitie, sa importe de mai multi bani incaltaminte, rolul meu in firma ar fi ca sponsor, practic as veni doar cu suma necesara de bani si el s,ar ocupa de tot cum face de 3 ani de zile, el mi,a sugerat sa bag suma X pentru investitii... si sa facem o noua firma in care sa fim asociati jumate jumate, am incrdere totala in el dar am vazut f multe cauzuri mai ales cu familia unde se ajunge la cearta, cum sugerati dvs sa fac facem totul pe hartie, sa merg pe incredere, sau ce demersuri sa iau sa pot fi sigur ca el imi va respecta cerintele ( inca odata repet, nu ma pricep la ceea ce face el, si nu voi avea controlul la afacere, insa am incredere deplina in ce poate face si in el) va rog frumos sa mi raspundeti, multumesc