avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 82 soluții astăzi
Forum Activitate Inetta

Activitate Inetta

Răspuns la discuția Mostenire sau donatie?
Multumesc pentru raspunsuri.
Eu personal am un Contract de Intretinere incheiat anul 2000 la Avocat,mentionez ca proprietatea este extratabulara,iar donatia la care ne-am referit e pentru siguranta ca nu poate nimeni sa atace actul de intretinere.
Multumesc frumos
Inetta a scris:

Eu personal am un Contract de Intretinere incheiat anul 2000 la Avocat,mentionez ca proprietatea este extratabulara,iar donatia la care ne-am referit e pentru siguranta ca nu poate nimeni sa atace actul de intretinere.
Multumesc frumos.

Multumesc frumos.
Buna ziua
Am un unchi si o matusa(sot si sotie) care doresc sa lase mostenire toata averea fetitei noastre minore de sapte ani.Mentionez ca ei nu au copii,dar au in total 25 de nepoti din frati si surori.Noi parintii fetitei ne-am asumat responsabilitatea de intretinere a varstnicilor de mai multi ani.Eu mama fetitei sunt nepoata(mama si matusa sunt surori)
Va rog sa ma sfatuiti care este varianta optima de solutionare.
Multumesc frumos.
Buna ziua

Ma confrunt cu o problema,doresc sa intabulez o casa la care Autorizatia de construire a expirat in 02.2013,procesul verbal de receptie nu se poate face cu autorizatia expirata iar cei de la Primarie m-au trimis sa ma adresez instantei judecatoresti pentru solutionarea problemei.
Va multumesc
Imi angajez un avocat?
Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua
Doresc sa stiu cum se declara prescriptia la o datorie din 2006 pentru care nu am primit nici o instiintare pana in 2013.
In 2013 am primit un document de executare silita de la un birou de Executor Judecatoresc.
Va multumesc.