avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Activitate sebi1984

Activitate sebi1984

Răspuns la discuția Cum e posibil?
Multumesc de ajutor sunteti foarte prompti . Cu avocati ca voi face omul puscarie nevinovat
Răspuns la discuția Cum e posibil?
Chiar nimeni nu ma poate ajuta cu un sfat?
Discuție Cum e posibil?
Am un caz mai dificil. Am o masina inregistrata pe numele meu la financiar in care specific ca acel contract de vanzare nu l-am semnat eu. A trebuit sa angajez 2 avocati care sa ma reprezinte si la care am platit 9000 ron. Insa soc! Cazul a inaintat foarte putin, s-a scos doar o foaie ca dosaru e in lucru la politie si s-a cerut o expertiza grafologica. Insa acea expertiza gafrologica s-a facut dupa o copie a contractului respectiv luat de catre mine de la financiar. Si din nou soc. La semnatura apare un simplu 3 eu am dat specimen in nici un caz nu fac asa 3 si repet nu am semnat eu dar expertul a spus ca s-ar putea sa fie semnatura mea. Cum doamne iarta-ma un simplu 3 sa fie semnatura mea cand eu fac un w. Avocatii zic ca din cauza ca prima declaratie am dat-o aiurea din cauza socului primit si ca am zis ca nu stiu cum a ajuns acea masina pe numele meu cazul s-a complicat. Dar eu am mai dat inca 3 sau 4 declaratii dupa aceea in care am specificat cam toate amanuntele. Acum ei mai cer inca 5000 de lei si imi spun ca sunt pasibil sa deveni inculpat si complice. Am nevoie de un sfat urgent ca nu imi miroase a bine, si nu cred ca e posibil ca prima declaratie sa conteze iar restul sa nu aibe nici o greutate in dosar. Din cauza acestei probleme am de platit la spit 52000 impozit, 16000 la banci si inca 5000 care trebuie sa ai platesc la avocat. Nu ma pot angaja in Romania ca mi se pune poprire, am plecat in Anglia , aici se gaseste greu. Pentru ce naiba sa mai lupt daca toti isi bat joc de tine???
Multumesc de raspuns. Dar daca eu nu vreau sa il semnez ma poate obliga dpdvl? Sau firma risca sanctiune sau este egal cu 0. Specific ca eu practic am cam fost obligat sa imi dau demisia prin comportamentul sefului fata de mine si amenintari pe baza disciplinara
Buna seara tocmai ce mi-am dat demisia de la upc azi si in seara asta m-a sunat fostul sef sa vin sa semnez un act aditional de marire salariu de la 1 ianuarie. Este legal asa ceva ar trebui sa semnez asa ceva chiar dacaveu mi-am dat demisia?
Am o problema grava la fisc cu o masina care figureaza pe numele meu cu toate ca eu nu am avut niciodata acea masina. Totu a inceput acum 2 ani cand un preten de al meu a facut in numele meu un contract de vanzare cumparare fara ca eu sa semnez acel contract. Dupa 2 ani masina inca mai apare pe numele meu la financiar mi s-a pus proprire pe salariu din cauza impozitului neplatit . Specific ca dupa investigatii facute personal masina a fost vanduta altcuiva acum 2 ani iar in momentu de fata masina se afla in germania din cate am inteles este inmatriculata in germania ea figurand tot pe numele meu la financiar. Este vorba de un vw passat cu motor 4000 iar impozitu este de 12000 ron bani care mi se opresc din salariu pt incompetenta altora. Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatiu?