avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Problema la fisc
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Problema la fisc

Am o problema grava la fisc cu o masina care figureaza pe numele meu cu toate ca eu nu am avut niciodata acea masina. Totu a inceput acum 2 ani cand un preten de al meu a facut in numele meu un contract de vanzare cumparare fara ca eu sa semnez acel contract. Dupa 2 ani masina inca mai apare pe numele meu la financiar mi s-a pus proprire pe salariu din cauza impozitului neplatit . Specific ca dupa investigatii facute personal masina a fost vanduta altcuiva acum 2 ani iar in momentu de fata masina se afla in germania din cate am inteles este inmatriculata in germania ea figurand tot pe numele meu la financiar. Este vorba de un vw passat cu motor 4000 iar impozitu este de 12000 ron bani care mi se opresc din salariu pt incompetenta altora. Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatiu?
Cel mai recent răspuns: viorel87 , utilizator 22:49, 5 Aprilie 2014
Pai incepe prin a cauta "prietenul" care ti-a facut treaba asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire masina. nighty91 nighty91 Buna ziua, vin si eu cu o intrebare. Nu stiu daca e topic-ul corect insa nu am gasit ceva similar pe forum unde pot sa postez aceasta nelamurire. Am cumparat ... (vezi toată discuția)
Posibil caz de abuz de incredere? banicutz banicutz Se considera urmatoarea speta: Eu, B.M, stabilesc cu C.A. sa facem un schimb de masini pe internet. Ne intalnim, vedem masinile. B.M. isi da VW Passat pentru ... (vezi toată discuția)
Dealer volkswagen care mi-a pus viata in pericol Iulian1977 Iulian1977 Buna dimineata, Va retin cu o poveste ceva mai lunga si anume... In Aprlie 2008 am cumparat un autovehicul marca VW Jetta, nou, de la reprezentanta ... (vezi toată discuția)