Multumesc pentru raspuns.
Am fost la sedinta de informare (mediere) unde eu nu am platit nimic, dar nu s-a ajuns nicaieri. Domnul cu agentia doreste o suma de bani (care poate fi negociata), iar eu nu doresc sa-i dau pentru ca nu vad de ce. Deci probabil ne vom intalni in instanta.
In aprilie 2013 am fost la o agentie imobiliara interesata fiind de un anunt al lor de inchiriere spatiu comercial. Inainte de a viziona spatiul am semnat un contract de intermediere pentru inchiriere intre firma agentiei si eu (persoana fizica). Spatiul respectiv nu a fost pe gustul meu si nu am incheiat nici un contact. In noiembrie 2013 am vandut afacerea pe care o aveam, iar noii proprietari au inchiriat acel spatiu in care isi desfasoara si acum activitatea. Administratorul agentiei m-a sunat sa-mi ceara comisionul si nu am fost de acord deoarece eu nu am inchiriat nimic. In aceste conditii dansul mi-a cerut 200 lei, dupa care s-a multumit si cu 100 lei. Eu nu am fost de acord si am primit o invitatie la mediere prin care imi cere 250 euro (desi in contractul semnat nu era trecuta nici o suma , ci 50% din chiria primei luni). Ce pot face?